- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ -

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας για αναβάθμιση ή επισκευή του ανελκυστήρα σας.

O εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που το ποσοστό παλιών ανελκυστήρων  είναι μεγάλο.

Η τελευταία ΚΥΑ του 2008 ορίζει τις ημερομηνίες μέσα στις οποίες κάθε ανελκυστήρας θα πρέπει να εφοδιαστεί με πιστοποιητικό λειτουργίας.

Είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των επιβατών όλοι οι ανελκυστήρες ανεξαιρέτως να έχουν πιστοποιητικό λειτουργίας και να πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

Με αφορμή την πιστοποίηση του ανελκυστήρα συνήθως προκύπτει και η ανάγκη αναβάθμισης των συστημάτων με στόχο την υιοθέτηση νέων συστημάτων ασφάλειας, εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση INVERTER αλλά και την άνεση των επιβατών με συστήματα απεγκλωβισμού και ενδοεπικοινωνίας και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε να προβείτε σε μια ουσιαστική αναβάθμιση ή επισκευή του ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Καλέστε μας τώρα στο 2310 778 505 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να φτιάξουμε τον ανελκυστήρα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

    Espa 2014-2020

    Pin It on Pinterest

    Share This