- ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ / ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ -

Αντοχή στα μεγάλα φορτία και στις σκληρές συνθήκες εργασίας

Ασφαλής και αξιόπιστη μεταφορά αυτοκινήτων, μικρών ή μεγάλων φορτίων καθώς και τροφίμων με τα ολοκληρωμένα συστήματα ανύψωσης της Lemonidis Elevators.

Οι ανελκυστήρες φορτίων και τα αναβατόρια μας  είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν μεγαλύτερους όγκους από ότι οι ανελκυστήρες ατόμων. Έχουν πιο ανθεκτική κατασκευή για προστασία από φθορές και αντοχή σε ειδικές συνθήκες λειτουργίας.

Παρέχουμε σύγχρονες εργονομικές και αξιόπιστες λύσεις για την επίλυση των σύνθετων απαιτήσεων της μεταφοράς φορτίων.

anelkistires emporeumatwn

Ανελκυστήρες εμπορευμάτων

Αυτοί οι ανελκυστήρες φορτίων είναι με συνοδεία ατόμων και χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και μέγιστη στιβαρότητα και ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου για ανύψωση φορτίων μέχρι και 15 τόνους.

Τέλος, αποτελούν την ιδανική λύση για τύπους κτιρίων όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, super markets, νοσοκομεία, σταθμούς parking αυτοκινήτων και άλλες παρόμοιες χρήσεις.

anelkistires trofimwn - mikrwn fortiwn dumbwaiter

Ανελκυστήρες τροφίμων – μικρών φορτίων dumbwaiter

Το ασανσέρ Dumbwaiter είναι ένας ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο (MRL). Είναι ο ιδανικός βοηθός για την ανύψωση μικρών φορτίων ή αντικειμένων όπως ρούχα, φαγητό, έγγραφα κλπ. για εμπορική ή προσωπική χρήση. Η χρήση του προσφέρει μεγάλη ευκολία μεταφοράς σε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, αποθήκες, γραφεία, ξενοδοχεία, διαμερίσματα κ.λπ.

Είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (πρότυπο ΕΝ 81.3) και διατίθεται με ειδική σιδηροκατασκευή φρεατίου αν δεν υπάρχει διαθέσιμο φρεάτιο στο κτίριο που προορίζεται να εγκατασταθεί.

anavatoria

Αναβατόρια

Ιδανικά για μεταφορές μικρών – μεσαίων φορτίων έως 2000 kg για την επιχείρηση, το ξενοδοχείο ή το σπίτι σας.

Η αξιοπιστία απόδοσης, η αντοχή του στα μεγάλα φορτία και στις σκληρές συνθήκες εργασίας, και η πλήρης συμβατότητα με τη νομοθεσία (σήμανση CE) καθιστούν το ασανσέρ COMPACT έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάρτηση 2:1
  • Ωφέλιμο φορτίο έως 1500 Kg
  • Πλατφόρμα έως 2000x1600mm
  • Διαδρομή έως 11.5m
  • Ταχύτητα έως 0.15m/s
Espa 2014-2020

Pin It on Pinterest

Share This